Tiedotteet

Kaarina-Teatterin esteettömyys

Kaarina-Teatteri on esteetön:

  • Pyörätuoliramppi ulko-ovella.
  • Vahtimestarit auttavat tuolia tai rollaattoria käyttävää asiakasta tarvittaessa.
  • Erillinen inva-WC.

Pyörätuolista tai muusta liikuntaesteestä kannattaa mainita paikkavarauksen yhteydessä, sillä katsomon rakenteesta johtuen sinne saadaan mahtumaan vain muutamia pyörätuoleja kerrallaan.

Liikuntaesteisen saattaja pääsee katsomoon ilmaiseksi, kunhan lippuvarausta tehtäessä on varattu paikka saattajallekin ja saattajakortista mainittu.

Kulkuyhteydet teatterille (Älä usko navigaattoria!)

Teatterille tultaessa kannattaa huomioida seuraava:

Viipurintie on katkaistu autoliikenteeltä niin, ettei "vanhalta ykköstieltä" pääse Loimitien kautta teatterille auton kanssa. Nykyinen ajoreitti kulkee Mäkilänkadun kautta. Näin siitä huolimatta, että useat navigaattoriohjelmat opastavat ajamaan Loimitien kautta. Älä siis usko Loimitien kautta neuvovaa navigaattoria, vaan katso ajo-ohje allaolevan linkin takaa olevasta kartasta.

Ks. http://www.kaarina-teatteri.fi/content/kartta-teatterille

Pääsyliput kätevästi palvelupisteestä

Kaarina-Teatterin pääsylippuja voi ostaa etukäteen Kaarinan palvelupisteistä (Kaarinan keskustassa ja Piikkiön kirjastossa) niiden aukioloaikoina (ks. http://www.kaarina.fi/osallistu_ja_vaikuta/fi_FI/palvelupiste/). Myytävänä on lippuja kaikkiin esityksiin, joissa on tilaa.

Vältät ruuhkan lippukassalla hankkimalla lippusi etukäteen palvelupisteestä!

Huom: Jos haluat maksaa teatterilippusi kulttuuriseteleillä, liput on lunastettava teatterin lippukassalta esityspäivänä, sillä kulttuurisetelit eivät kelpaa palvelupisteissä.

Kaarina-Teatteri on SPR:n kulttuuriystävien yhteistyökumppani

Suomen Punaisen Ristin alaisuudessa toimivat kulttuuriystävät ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat ikäihmisten seurana ja turvana erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Kulttuuriystävän kanssa pääsee nauttimaan Turun ja lähiseudun monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Kaarina-Teatteri on yksi monista toiminnan yhteistyökumppaneista. Kumppanuus takaa kulttuuriystävän ilmaisen sisäänpääsyn ja ikäihmisten tarvitsee maksaa ainoastaan oma lippunsa sekä yhteiset matkakulut.

Kulttuuriystävät tuovat kulttuurin takaisin ikäihmisten arkeen
Iän karttuessa sosiaaliset piirit saattavat kutistua, jolloin kynnys harrastaa kulttuuria nousee. Lisäksi terveydentilan heikentyminen saattaa olla esteenä yksin liikkumiselle. Toimimalla ikäihmisten seuralaisina kulttuuririennoissa kulttuuriystävät mahdollistavat harrastuksen säilymisen.

Kun tiedossa on mieluinen kulttuuritapahtuma, johon kaipaa kulttuuriystävää, voi soittaa Turun ystävä- ja saattajavälityksen koordinaattorille Tuula Mieloselle numeroon 046 920 4142 (ma-pe klo 10-14). Koordinaattori saattaa kulttuuriystävän ja asiakkaan yhteen.

Lisätietoja osoitteesta http://rednet.punainenristi.fi/node/13153