Veikko Lavi -kabaree TAKINKÄÄNTÄJÄ ensi-iltaan perjantaina

Kaarina-Teatterin syksyn 1014 näytelmä Takinkääntäjä on valmis. Harjoitukset on harjoiteltu ja esityskausi alkaa perjantaina 17.10. klo 19.00
(Ensi-ilta ja sitä seuraavakin esitys on loppuunvarattu, mutta myöhemmissä on vielä tilaa. (Kaikista esityskauden lipuista on varattu n. 70%)

Takinkääntäjä on hyväntuulinen musiikkinäytelmä, jossa elämän kiemuroita kuvaillaan Veikko Lavin laulusanoitusten ja -sävellysten avulla. Tunneskaala on laaja, kuten elämässä yleensäkin.

Näytelmässä Nälkälinnan perinneyhdistys koostuu vanhuksista, jotka alkavat muistella elämäänsä 30-luvulta eteenpäin laulaen ja tanssien.

Vauhdikkaan alkusikermän jälkeen seuraavat lapsuuusmuistojen jakso, vaellusvuodet merillä ja sotavuodet. Väliajan jälkeen ollaan melkein nykyajassa ja selvitetään tanssilavakulttuuria, naisseikkailuja, avioitumista ja poikamiesten rimpuilua, yhteiskuntasuhteita ja vakavoitumista sekä naissukupuolen arvostusta. Rennossa finaalissa eletään löysin rantein päivä kerrallaan.

Jokainen ihminen on laulun arvoinen.

Näytelmä on Jukka Virtasen ja Jaakko Salon käsialaa. Sen on ohjannut Suvi Kanniainen, puvustanut Kirsi Vaara, lavastanut Bea Wilén ja maskeerannut Marika Torvinen. Koreografian on laatinut Emmi Hyvönen, äänisuunnittelun Taina Möysä ja Ville Salminen sekä valaistuksen Tomi Lahtinen. Laulajat on valmentanut Laura Hurme.

Lavalla nähdään 7 näyttelijää, 2 tanssijaa, 3 muusikkoa ja muutama silakka. Takinkääntäjänä esiintyy Jarmo Selin ja hänen elämänkumppaninaan Erica Selin. Rytmiorkesteri Takinkääntäjissä soittavat Axel Jaatinen (kapellimestari), Otso Helasvuo ja Jani Jokinen.

Esityksen kesto väliaikoineen on noin 1 h 50 min. Esityskausi jatkuu 12.12. asti.
Lippuvarausohjeet löydät nettiosoitteesta http://kaarina-teatteri.fi/content/liput

Tervetuloa Kaarina-Teatteriin.

yt. Hannu Pajunen, puheenjohtaja