Teetä vaikka väkisin

(Thé á la menthe ou t'es citron)
Erica Selin, Kari Kaarne

Kirjoittanut: 

Patrick Haudecoeur & Danielle Navarro (suom. Aino Piirola)

Ohjaus: 

Pauliina Salonius

Valokuvat: 

Mika Nurmi Photography

Ensi-ilta: 

10.03.2018

Viimeinen esitys: 

09.05.2018

Aidon ranskalaisen bulevardikomedian harjoitukset ovat kiireisimmässä vaiheessaan, ensi-iltaan on enää kaksi päivää. Mutta kun miespääosan esittäjä on ensi kertaa näyttämöllä, muut näyttelijät tappelevat valokeilasta, puvustaja ei ymmärrä ohjeita, ja ohjaaja karttaa konflikteja, on kaaos valmis. Ja vaikka ensi-iltaan päästäisiinkin, ei se takaa että tilanne siitä parantuisi, varsinkin jos näyttelijää joudutaan vaihtamaan viime hetkessä...

Palkittu ranskalaiskomedia on huikeiden koomisten tilanteiden ja nasevan sanailun ilotulitusta. Kaikki mikä voi mennä vikaan, myös menee, juuri pahimmalla hetkellä. Mutta katsomossa revetään varmasti riemusta.

Käsikirjoitus Danielle Navarro ja Patrick Haudecoeur, ohjaus Pauliina Salonius, skenografia Amita Kilumanga, valosuunnittelu Raimo Laurila, äänisuunnittelu Jouni Oksala sekä maskeeraus ja kampaukset Katariina Kannisto. Julisteen on tehnyt Henna Salminen.

Rooleissa Elena Blomqvist, Vili Hokkanen, Kari Kaarne, Hannu Pajunen, Kari Rantanen, Erica Selin, Jussi Tanhuanpää ja Salla Vahtera.

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy.

Ensi-ilta la 10.3.2018 klo 17.00. Viimeinen esitys ke 9.5. klo 19.00. 
Muut esitykset keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19.00 sekä sunnuntaisin klo 17.00.

Esityksen kesto väliaikoineen noin 2 h 10 min.

Liput 20 € / kpl. Ryhmille alennuksia.

Teetä vaikka väkisin (traileri)