Taikuudella kuorrutettu huijarikomedia

Taikuri Joni Pakanen vierailee Kaarina-Teatterissa 27.2. klo 19.00 alkaen.

Harhautus on taikuudella kuorrutettu huijarikomedia, jonka käsikirjoituksesta vastaavat pitkän linjan ammattilaiset, taikuri Joni Pakanen sekä stand up -koomikko/ohjaaja Mika Eirtovaara.

Ensimmäistä kertaa Suomessa katsojat pääsevät tutustumaan taikurin ammatin hämmästyttävään arkeen. Tarina kertoo miehestä, jonka ammattitaito on harhauttaa ihmisiä. Hän valehtelee työkseen ja huijaa aina tilaisuuden tullen. Hän on taikuri, jolle arki on silmänkääntämistä niin ravintolassa, pankissa kuin treffeilläkin.

Luvassa on taikakynällä väritettyjä kohtauksia Egyptin ihmeistä aina tämän päivän moderniin illuusiotaikuuteen saakka. Lavalla nähdään muun muassa mentalisti, joka oikeasti luulee lukevansa ihmisten ajatuksia sekä illusionisti, joka oikeasti luulee tekevänsä muutakin kuin tanssittavansa kauniita naisia. Komiikan vastapainona esitys tarjoaa äärimmäisen ihmeellisiä harhoja, taikoja ja illuusioita, jotka saavat yleisön epäilemään aistejaan.

Joni Pakanen on Ravintolataikuuden Suomen mestari 2014. Mies on tunnettu spontaanista ja hauskasta esiintymistyylistään, joka on viihdyttänyt suurta yleisöä jo 20 vuotta. Hänen taikuudella kyllästettyjä roolisuorituksiaan on nähty satojen yksityistilaisuuksien lisäksi mm. Peacock-teatterin Kabareessa, Turun Linnateatterissa sekä syksyllä 2014 Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Unessa.

Nyt luvassa on kuitenkin jotain aivan uutta. Nimittäin koko illan hengästyttävän hauska tarina taikuudesta.

Tervetuloa harhautettavaksi!

Katso lisää: http://kaarina-teatteri.fi/content/harhautus

Esitys: Kaarina-Teatteri 27.2.2015 klo 19.00 (Vain tämä yksi esitys!)
Liput: 18 € / 15 €
Kesto: 1 h 45 min (sisältää väliajan)