Syksy 2017 Kaarina-Teatterissa (viestin mukana TARJOUS)

Kaarina-Teatterin syyskauden päätuotanto on 7.10. ensi-iltansa saava Pirjo-Riitta Tähti-Wahlin käsikirjoittama ja Valtteri Roihan ohjaama näytelmä "Rakkaudella sisaresi", joka kertoo todellisiin tapahtumiin perustuvan tarinan Littoisissa asuneiden Thiessin sisarusten ja heidän perheensä traagisista vaiheista. Tällä hetkellä lippuvarauksia on tehty jo huikeat yli 2500 kpl. Alkupään esitykset ovat täyteenvarattuja, mutta marraskuun puolivälin jälkeisissä esityksissä on vielä tilaa. Liput 20 euroa/kpl.

http://www.kaarina-teatteri.fi/content/rakkaudella-sisaresi

===

Kahvionäyttömöllä nähdään lapsille suunnattu, mutta myös aikuisille sopiva "Lettutorstai", joka on satuhetkimäinen nukketeatteriesitys. Esityksessä pohditaan ystävyyttä, valintoja ja auttamisen tärkeyttä. Ikäsuositus: 3-10-vuotialle perheineen. Esityksiä vain kahtena lauantaina lokakuussa: 14.10. ja 21.10. Liput vain 5 euroa/kpl.

http://www.kaarina-teatteri.fi/content/lettutorstai

===

Mentalisti Pete Poskiparran uusi, ennennäkemätön kiertueshow "Mielenmagiaa" kulkee Kaarina-Teatterin kautta torstaina 2.11. "Mielenmagiaa" on Pete Poskiparran tuotannoista laajin ja oivaltavin. Uskomaton Poskiparta saa yleisönsä nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen. Hänen edelliset esityksensä ovat keränneet jo yli 15 000 katsojaa ympäri Suomen. Liput 20 euroa/kpl.

http://www.kaarina-teatteri.fi/content/mielenmagiaa

===

Maamme arvostetuimpiin flamencokitaristeihin kuuluva Toni Jokiniitty konsertoi Kaarina-Teatterissa lauantaina 4.11. Kolmella vuosikymmenellä flamencoa soittanut muusikko on työskennellyt lukuisten alan kotimaisten ja kansainvälisten huippujen kanssa ja kiertänyt soolokonserttinsa kanssa Suomessa ja ulkomailla. Liput 10 euroa/kpl.

http://www.kaarina-teatteri.fi/content/guitarra-flamenca

===

TARJOUS Kaarina-Teatterin uutiskirjeen tilaajille:

Rakkaudella sisaresi -näytelmän ennakkoesitykset ovat torstaina 5.10. klo 19.00 ja perjantaina 6.10. klo 19.00.
Pääsylipun hinta ennakkoesityksiin on uutiskirjeen tilaajille (plus avec) VAIN 10 euroa/kpl. (Normaalisti 20 euroa).

Saadaksesi edun lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kaarina-teatteri.fi ja ilmoita siinä haluamasi ennakkoesityspäivä (5.10. tai 6.10.) sekä tulijoiden määrä (1-2 kpl). Kirjoita viestin otsikoksi "UUTISKIRJETARJOUS".

Huom. Ennakkoesityksiin _EI_ oteta varauksia puhelimitse. (Muihin esityksiin kyllä).

===

Ystävällisin terveisin
Kaarina-Teatteri ry.