Pieni tulitikkutyttö

Klassikkosatu uutena sovituksena

Kirjoittanut: 

Pauliina Salonius (H. C. Andersenin sadun pohjalta)

Ohjaus: 

Pauliina Salonius

Musiikki: 

Jouni Oksala

Valokuvat: 

Mika Nurmi Photography

Ensi-ilta: 

30.12.2016

Viimeinen esitys: 

11.02.2017

Pieni tyttö myy tulitikkuja kylmänä talvi-iltana. Kotiin ei ole menemistä ennen kuin kaikki on myyty. Mutta kun sytyttää tikun, voi eteen avautua kauniita ja mielikuvituksellisia näkyjä. Jokainen palava tulitikku tuo tytön eteen mitä ihmeellisimpiä ja hauskimpia kuvaelmia, kuten puhuvan kalkkunan, lämpökamiinan, tanssivat lelut ja jammailevat pulut. Yhtenä iltana kuvitelmat muuttuvat todeksi, ja suru väistyy ilon tieltä. Ollaan isojen kysymysten äärellä. Mitä onni on? Mikä on elämän tarkoitus? Pieni tulitikkutyttö on H. C. Andersenin klassikkosatuun perustuva kaunis ja koskettava lastenmusikaali. Ennen kaikkea se on tarina ystävyydestä, unelmista ja rohkeudesta.

Esitys sopii kaikille yli 6-vuotiaille.

Käsikirjoitus ja ohjaus Pauliina Salonius, musiikin sävellys, laulujen sanat ja äänisuunnittelu Jouni Oksala, koreografia Eikku Flinkman, valosuunnittelu Taina Möysä, puvustus ja rekvisiitta Pirita Lindén, lavastus Riku Suvitie ja maskeeraus Marika Torvinen.

Lämminhenkinen ja mukaansatempaava musiikkinäytelmä tuo lavalle yli 20 värikästä hahmoa. Pienenä tulitikkutyttönä nähdään Iida Blomqvist ja muissa rooleissa Eikku Flinkman, Leevi Flinkman, Liina Flinkman, Enni Huhtala, Tuula Keränen, Kristiina Koljonen, Auri Leino, Piia Leppämäki, Fiona Syrén ja Salla Vahtera.

Esitys kestää noin tunnin, eikä siinä ole väliaikaa

Ensi-ilta pe 30.12. klo 18.30. Esityksiä 11.2.2017 saakka.

Peruslipun hinta on 15 €/kpl.