Pieni tulitikkutyttö ensi-iltaan 30.12.2016

Kaarina-Teatterin syksyn 2016 viimeisenä esityksenä tulee 30.12. klo 18.30 ensi-iltaan H. C. Andersenin satuun löyhästi pohjautuva "Pieni tulitikkutyttö", jonka esitykset jatkuvat 11.2.2017 saakka.

Pieni tyttö myy tulitikkuja kylmänä uudenvuodenaattona. Kotiin ei ole menemistä ennen kuin kaikki on myyty. Mutta kun sytyttää tikun, voi eteen avautua kauniita ja mielikuvituksellisia näkyjä. Jokainen palava tulitikku tuo tytön eteen mitä ihmeellisimpiä ja hauskimpia kuvaelmia, kuten puhuvan kalkkunan, lämpökamiinan, tanssivat lelut ja jammailevat pulut. Yhtenä iltana kuvitelmat muuttuvat todeksi, ja suru väistyy ilon tieltä. Ollaan isojen kysymysten äärellä. Mitä onni on? Mikä on elämän tarkoitus? Pieni tulitikkutyttö on H. C. Andersenin klassikkosatuun perustuva kaunis ja koskettava lastenmusikaali. Ennen kaikkea se on tarina ystävyydestä, unelmista ja rohkeudesta.

Esitys sopii kaikille yli 6-vuotiaille.

Käsikirjoitus ja ohjaus Pauliina Salonius, musiikin sävellys ja äänisuunnittelu Jouni Oksala, koreografia Eikku Flinkman, valosuunnittelu Taina Möysä, puvustus ja rekvisiitta Pirita Lindén, lavastus Riku Suvitie ja maskeeraus Marika Torvinen.

Lämminhenkinen ja mukaansatempaava musiikkinäytelmä tuo lavalle yli 20 värikästä hahmoa. Pienenä tulitikkutyttönä nähdään Iida Blomqvist ja muissa rooleissa Eikku Flinkman, Leevi Flinkman, Liina Flinkman, Enni Huhtala, Tuula Keränen, Kristiina Koljonen, Auri Leino, Piia Leppämäki, Fiona Syrén ja Salla Vahtera.

Esitys kestää noin tunnin, eikä siinä ole väliaikaa.

Hanki lippusi ajoissa. Ks. http://www.kaarina-teatteri.fi/liput

----

Lopuksi toivotamme kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Terveisin Kaarina-Teatteri ry.