Kaarina-Teatteri on SPR:n kulttuuriystävien yhteistyökumppani

Suomen Punaisen Ristin alaisuudessa toimivat kulttuuriystävät ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat ikäihmisten seurana ja turvana erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Kulttuuriystävän kanssa pääsee nauttimaan Turun ja lähiseudun monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Kaarina-Teatteri on yksi monista toiminnan yhteistyökumppaneista. Kumppanuus takaa kulttuuriystävän ilmaisen sisäänpääsyn ja ikäihmisten tarvitsee maksaa ainoastaan oma lippunsa sekä yhteiset matkakulut.

Kulttuuriystävät tuovat kulttuurin takaisin ikäihmisten arkeen
Iän karttuessa sosiaaliset piirit saattavat kutistua, jolloin kynnys harrastaa kulttuuria nousee. Lisäksi terveydentilan heikentyminen saattaa olla esteenä yksin liikkumiselle. Toimimalla ikäihmisten seuralaisina kulttuuririennoissa kulttuuriystävät mahdollistavat harrastuksen säilymisen.

Kun tiedossa on mieluinen kulttuuritapahtuma, johon kaipaa kulttuuriystävää, voi soittaa Turun ystävä- ja saattajavälityksen koordinaattorille Tuula Mieloselle numeroon 046 920 4142 (ma-pe klo 10-14). Koordinaattori saattaa kulttuuriystävän ja asiakkaan yhteen.

Lisätietoja osoitteesta http://rednet.punainenristi.fi/node/13153