Hiirenloukku viritetään 2.10. alkaen

Hiirenloukku (The Mousetrap) on maailman pitkäikäisin yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä. Sitä on esitetty Lontoossa vuodesta 1952 alkaen reilusti yli 25000 kertaa, eikä loppua ole näkyvissä. Tarina on taattua Christietä. Lumen saartama majatalo. Kahdeksan ihmistä loukussa. Väliaikaan mennessä on tapahtunut pari murhaa, joiden arvoitusta jäljellejääneet yrittävät ratkaista. Johtolankoja annetaan runsaasti. Lopussa salaisuus paljastuu, ja yleisöä pyydetään pitämään se omana tietonaan, jotta tulevien katsojienkin jännitys säilyisi.

Agatha Christien syntymästä tuli 15.9. kuluneeksi 125 vuotta. Kaarina-Teatterissa tapausta juhlitaan esittämällä "rikosten kuningattaren" kuuluisin näytelmä. Esityskausi alkaa 2.10. ja päättyy 4.12. Esityksiä on tiistaisin ja perjantaisin klo 19.00 sekä sunnuntaisin klo 17.00.

Näytelmän on suomentanut Seppo Loponen ja sen ohjaa Pauliina Salonius. Pukusuunnittelusta vastaa Pirita Lindén, maskeerauksesta Marika Torvinen ja lavastuksesta Salla Vahtera, joka on myös kerännyt näyttämön täyteen ajanmukaista rekvisiittaa. Valosuunnittelu on Taina Möysän ja äänisuunnittelu Jouni Oksalan "käsialaa". Rooleissa ovat Piia Leppämäki, Marcus Lindén, Petri Aulin, Jonita Arema, Jarmo Kujala, Helena Virtanen, Hannu Pajunen ja Valtteri Alanen.
 Esityksen kesto väliaikoineen on noin kaksi tuntia ja 15 minuuttia.

Monkswellin kartanon täysihoitola on valmis ottamaan vieraansa vastaan. Vai onko?

Koko esityskauden kaikista lipuista on tätä kirjoitettaessa varattu jo 89 prosenttia, joten lippuvarauksen kanssa kannattaa pitää kiirettä, eikä jättää sitä myöhemmäksi. Monessa esityskauden alkupään näytöksessä on vielä hyvinkin tilaa, mutta loppupäässä on moni esitys jo täyteenvarattu.

Ohjeet lippuvaraukseen ovat sivulla http://www.kaarina-teatteri.fi/content/liput

Tervetuloa ratkaisemaan Hiirenloukun arvoitusta.