Kartta teatterille

Omalla autolla teatterille tulijoille suosittelemme seuraavia reittejä:

  • Turusta/Salosta: Ensin Turku-Helsinki -moottoritietä, jolta poistutaan ramppia numero 6 pitkin Paraisten/Korppoon suuntaan (Kaarinantielle). Sitten jatketaan kuten seuraavassa kohdassa neuvotaan Auranlaakson suunnasta tulijoita.
  • Auranlaakson suunnasta: Ensin Kaarinantietä ja sitten oikeaan Viipurintielle juuri ennen 110-tien risteystä.
  • Turun suunnasta (vaihtoehtoisesti): Ensin 110-tietä ja sitten Kaarinan keskustan jälkeen (ennen Kaarinantien/Saaristotien risteystä) liikennevaloista vasempaan Mäkilänkadulle ja sitten vasempaan Viipurintielle.
  • Piikkiön suunnasta: Ensin 110-tietä ja Kaarinantien/Saaristotien risteyksen jälkeen seuraavista liikennevaloista oikeaan Mäkilänkadulle ja heti ensimmäisestä risteyksestä vasempaan Viipurintielle.
  • Saariston suunnasta: Saaristotietä pitkin 110-tien risteyksestä vasempaan (110-tielle) ja heti ensimmäisestä risteyksestä oikeaan Mäkilänkadulle ja sitten vasempaan Viipurintielle.

Huom: Viipurintien alkupäästä ei enää pääse ajamaan teatterille asti, sillä aiemmin käytössä ollut reitti on katkaistu. Teatterille on nykyisin siis tultava joko Mäkilänkadun tai Kaarinantien kautta.

Bussilla tulijoille ja kävelijöille/pyöräilijöille kätevin reitti lienee Kaarinan keskustasta kävelyteitä ja Kuskinkadun kohdalla 110-tien alittavaa alikulkukäytävää pitkin.

Kaarinan kaupungin sivuilla on tietoa bussiyhteyksistä.